Hwide Of Sweden

finansiera

När du startar upp ditt företag så finns ett antal bastjänster du definitivt kommer att behöva från start. Därför erbjuder de flesta banker ett baspaket för dig som ny företagare.

sarah-dorweiler-357717-unsplash-1200.jpg

Marginalen Bank

Marginalen Bank erbjuder företagare finansiella och administrativa tjänster. Vi hjälper till med tillväxtfinansiering som fakturafinansiering, företagslån, leasing och avbetalningstjänster.

Svea Bank

Svea erbjuder personligt anpassade lösningar för din finansiering – oavsett om du har ett företag eller är privatperson, stärker vi ditt ekonomiska läge.

Kreditupplysningar på företag för tryggare affärsbeslut

En kreditupplysning innehåller ekonomisk information om ett företag för att kunna bedöma betalningsförmågan och kreditvärdighet.

Creditsafe kreditupplysning

Du kan ta kreditupplysningar på såväl företag som privatpersoner. När det gäller upplysningar på privatpersoner behöver det däremot finnas ett legitimt behov,Innan upplysningen kan utföras behövs ett godkännande från personen den avser.

Discover

Lönehantering och Lönebesked

Vi förbereder underlag inför lönekörningen utifrån attest från ansvarig chef och gör en löneberäkning och Lönespecifikationer skickas ut till den anställde på ett GDPR-säkert sätt antingen genom löneportalen eller Kivra.

Discover

Rapportering

Vi sköter filöverföring till banken, all rapportering till myndigheter och levererar ett rapportpaket till dig som kund.

Discover